SÜDAMEKUU “LIIGU KOGU SÜDAMEST”

plakat

This entry was posted in Uudis. Bookmark the permalink.

2 Responses to SÜDAMEKUU “LIIGU KOGU SÜDAMEST”

 1. Eero Valge says:

  Tere,

  Ostsime äsja Pärinurme külas endale krundi ja plaanime sinna kodu rajada. Seega vist saame Maidla-Pärinurme kogukona liikmeteks. Pärinurme kolimiseni läheb ilmselt küll paar aastat aega aga sooviksime siiski kogukonna tegemistest tasapisi osa saada.
  Kas uued liikmed on lahkesti oodatud?
  Kas on kombeks sellistele üritustele ka midagi kaasa tuua?

  Heade soovidega,
  Eero ja Kadri

 2. Kaido Kivisilla says:

  Tere,

  Suurepärane uudis, et maale tuleb ikka rahvast juurde. Uued liikmed on alati teretulnud. Et külaelu puudutavate päevakajaliste küsimustega rohkem kursis olla, palume kiigata ka meie facebooki lehele, märkesõna “MTÜ Maidla Külaselts”. Kui soovite osa võtta “Südamekuu” üritusest, mis oleks suurepärane algus kogukonna inimestega tutvumiseks, siis palume kontakti võtta Key´ga, kes juhendab Teid täpsemalt kuidas ja kus toimub kogunemine matkaks. Üritusele palume kaasa võtta ilmastikuks sobivad riided ja rõõmsameelne tuju. Seniks kohtumiseni!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *